Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


varrássegédlet képekkel a 35 cm babákhoz

2010.11.05

 Kép

Kép Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dolldesignstudio@gmail.com

(Danajka Tusi, 2011.07.29 17:07)

Szia
én is készítek barbie babaruhákat igaz az én gyerekeim már anyukák.
A szekrényem mélyén hever egy 160 db -os kollekció. Valamikor gyerekrendezvényeken vettem részt vele ill a BNV területén kezdődöt első babaruha börzéken még ott voltam velük,sok lelkes vásárlót szereztem.
Régi álmom, hogy egy kiállítást rendezzek ezekből a ruhákból, amin mindenki részt vegyen aki legalább egy darabot vart ezekből a ruhákból. Ezért is örülök hogy rátaláltam az oldaladra. egyébként nekem ugyan ilyen nevű oldalam készült csak nincs feltöltve. Szeretném ha véleményt formálnál az ötletről és esetleg együttmüködhetnénk ez ügyben.
Várom jelentkezésedet.
TusI
kérnék egy email címet és telefonszámot
köszönöm

Re: dolldesignstudio@gmail.com

(Edit, 2013.12.07 21:39)

Szia!
Nekem még csak egy és féléves a kislányom, de én is gondolkodtam, hoyg jó lenne barbibabaruhákat varrni, hogy majd játszani tudjon vele. Két évvel ezelőtt mikor halva született a 23-24 hetes kislányom kaptam egy varrógépet, ami kicsit kizökkentett az önsajnálatból és elterelte a gondolataimat a fájdalomról. Akkor kezdtem- próbálgattam varrni. Most poedi kislányom örömére szeretnék varrni. A kiállítás is jó ötlet. Egyszer szeretnék egy játékmúzeumot csinálni, addig én is gyűjtöm a terveket.